Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

Anayasa değişikliğiyle darbelerin nasıl tarihe karışacağını göreceğiz
 
Anayasa-degisikligiyle-darbelerin-nasil-tarihe-karisacagini-gorecegiz
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, ''Anayasa değişikliği ile ülkemizdeki Cumhuriyeti nasıl daha tahkim edeceğini daha nasıl demokrasiyi bir adım daha yukarı taşıyacağını, darbelerin ve koalisyonların bu anayasa değişikliğiyle nasıl tarihe karışacağını hep birlikte göreceğiz'' dedi.

AK Parti Milletvekili Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Orta Sanayi'de esnaf ziyaretinde bulundu. Karayel, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuyla ilgili bilgiler vererek, ''Referandum çalışımlarıyla ilgili bugün Orta Sanayi esnafı ile bir aradayız. Esnafımızın teveccühünü görüyoruz. Bu da bizi son derece memnun ediyor. Biz kararsızlar konusunda sorduğumuzda onlar bize aslında neyin olduğunu anlatıyorlar. Çanakkale ruhunu anlatıyorlar, 15 Temmuz ruhunu anlatıyorlar. Avrupa’nın bugünkü duruşunun bize nasıl yol göstermesi gerektiğini, onların ‘Hayır’ dediği yerde bizim ne demememiz gerektiğini onlar bize anlatıyorlar.

Biz de maddeler konusunda ortaya atılan ve insanların kafasını karıştırmaya yönelik fikirleri de üzerimize düştüğü kadarıyla cevap veriyoruz. Bu Anayasa değişikliği ile ülkemizdeki Cumhuriyeti nasıl daha tahkim edeceğini, daha nasıl demokrasiyi bir adım daha yukarı taşıyacağını, darbelerin ve koalisyonların bu anayasa referandumuyla evet çıkmasıyla nasıl tarihe karışacağını hep birlikte göreceğiz. Bu doğrultuda Kayseri olarak hep birlikte evet diyoruz” diye konuştu. 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunun önemine değinerek, “16 Nisan süreci hepimiz için, ülkemiz için, insanlarımızın geleceği için önem arz ettiğinin herkes farkında. İnşallah huzur içerisinde bu süreci de tamamlarız. Cumhuriyetimizin bir bakıma sistem açısından yönetim sistemi açısından taçlandırılması amacıyla geçmişte yaşanan sıkıntıların daha sonraki süreçlerde de yaşanmaması için hep beraber, el ele, gönül gönüle hareket etmenin anlayışı içerisindeyiz. 15 Temmuzdaki felsefenin devam etmesi 18 Mart 1915 Çanakkale’deki felsefenin devam etmesi birliğimiz beraberliğimiz için hep beraber varız diyoruz” ifadelerini kullandı. 

22 Mart 2017

İlgili Resimler