Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

Karayel, Gençlerin Rol Modeli Seminerine konuşmacı olarak katıldı
 
Karayel-Genclerin-Rol-Modeli-Seminerine-konusmaci-olarak-katildi

Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gençlerin Rol Modeli' konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Karayel'in yanı sıra; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları, kurum müdürleri, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı. 

Seminerde konuşan İsmail Emrah Karayel, öğretmenlerin gelecek nesillerin şekillenmesi adına büyük görevler üstlendiğini belirterek, "Öğretmenler olarak sizlerin öğrencilere verdiklerinizin yanında davranışlarınız da önemli. Ben mesela ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede hocalarımın bazılarını daha fazla severdim. Bazılarıyla da normal ilişkilerimiz vardı. Daha fazla sevdiğim hocalarımın yaptığı birçok şeyi onlara özendiğimden ve sevdiğimden yapmaya çalışırdım. Unutmayın sizlerin yetiştirdiği öğrenciler, geleceğimize yön verecekler" dedi.

Karayel, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi:

"Gençlerimizi iyi zamanlar için hazırlarken, zor zamanları da unutmayalım.
15 Temmuz günü insanlarımız içindeki vatan millet aşkıyla sokaklara dökülerek vatanı kurtardılar. Mesele sadece hükümetin devrilmesini engellemek değildi. Vatanı milleti ve devleti kurtarmaktı. Bu girişimi yaparken, ‘arkadaşlar sabahlara kadar uyumayın’ deyip sonra siz gidip yatarsanız veya sadece bunu sözde söylerseniz bunun etkisi bir yere kadar olur. Sizler de öğrencilerinizi donanımlı bir şekilde yetiştirerek, zor günlere de hazırlamalısınız. Öğrencilerimiz iyi günlere olduğu kadar, darbelere de hazır hale getirilmeli."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu
ise gelecek nesillerin öğretmenlerin elinde şekillendiğini ifade ederek, "Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Yeni bir neslin iyi bir şekilde yetişmesi için en önemli unsur öğretmenliktir. Bu sadece milli eğitimin vazifesi bizim bu alanda işimiz yok demiyoruz. Zaten tesisleri yapmamızdaki amaçta bu. Gençlerimizin daha iyi şartlarda ve Cumhurbaşkanımızın dindar nesil projesi çerçevesinde yeni nesillerin yetişmesini sağlamaktır" diye konuştu.

29 Ekim 2016

İlgili Resimler