Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

Karayel, Kayseri'de çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katıldı
 
Karayel-Kayseride-cesitli-acilis-ve-temel-atma-torenlerine-katildi
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel Kayseri’de çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılıp halka hitap etti.

TOMARZA’YA DOĞALGAZ

Kayserigaz’ın Tomarza’ya doğal gaz götürülmesi için yapmış olduğu temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Tomarza’ya her gittiklerinde yatırım ve hizmetlerle gittiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, 2014 yılında çıkan Bütünşehir Yasası’nın ilçeler için bir milat olduğunu belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’de törende bir konuşma yaptı.

KOCASİNAN AKADEMİ MİMARSİNAN SOSYAL TESİSİ AÇILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Vali Süleyman Kamçı,Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar  Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kocasinan Akademi Mimarsinan Sosyal Tesisleri’nin açılışına katıldı.

İNCESU TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Törene  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından yedi tesisin açılışı ve on iki tesisin temel atması yapılan dua ile gerçekleşti.

14 Nisan 2018

İlgili Resimler